Contul meu​

Creează-ți în doar câțiva pași simpli un cont și comandă rapid și ușor

Credem în comenzi plasate ușor, rapid și eficient. De aceea, pentru o mai bună experiență de utilizator și pentru posibilitatea urmăririi comenzii tale, te rugăm să îți creezi un cont de utilizator. În acest fel vei avea acces, simplu și rapid, la serviciile de livrare România – Anglia și Anglia – România oferite de Crespo Com.

Beneficii cont

creare în doar câțiva pași simpli

gestionare comenzi ușor și simplu

gestionarea usoara a datelor personale

urmărirea starii comenzii

plasare comenzi sigur și rapid

istoric comenzi anterioare

AUTENTIFICARE

Recuperare ParolaComandă prin telefon, fără necesitatea unui cont

Dacă dorești să realizezi comanda fără să îți creezi un cont de utilizator, apelează cu încredere unul dintre cele două numere, corespunzătoare țării din care vrei să expediezi plicul, coletul sau pachetul:

 

Romania: +40 744 791 243

Anglia: +44 77878 06751

 

Livrări din România spre Anglia

Dacă dorești să livrezi un plic, pachet, colet sau bagaj din România în Anglia, unul dintre curierii noștri se va deplasa la locația și ora menționată pentru a ridica obiectul ce urmează a fi expediat.

Toate comenzile trebuie realizate în conformitate cu programul nostru, pe care te rugăm să-l verifici înainte de a menționa o oră și o dată pentru colectare. Comenzile cu date și ore de colectare în afara programului nu vor fi luate în calcul.

 

Livrări din Anglia spre România

 

Colectările din Anglia se pot face atât de la adresa specificată de dumneavoastra (înainte de a plasa o comandă vă rugăm să verificați ARIA DE ACOPERIRE și PROGRAMUL de colectări/livrări), sau alternativ puteți livra coletul la depozitul nostru din Londra – Unit 12 – Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX.

AJUTOR

În cazul în care întâmpinați probleme la crearea unui cont și/sau utilizarea acestuia vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa office@crespocom.com în care să specificați problema întampinată urmând să vă contactăm în cel mai scurt timp posibil.