BLOGUL CRESPO COM

Istoria tehnologiei si livrarea coletelor

Industria de curierat și logistică care angajează sute de mii de oameni si trimite literalmente milioane de colete  producând miliarde de lire sterline în fiecare an, a fost forța motrică a globalizării si a ajutat la apariția culturii consumatorilor și explozia modernă a comerțului online. Curierii au jucat un rol esențial în întreaga lume, oferind o platformă logistică pentru ca alte industrii să crească exponențial.

Read more

Nu te împotmoli la Check In

Știm cu toții  că există restricții de greutate  în funcție de destinație și de clasa biletelor. Toate companiile aeriene au restricții în ceea ce privește greutatea și numărul bagajelor de mână.
Pentru acei dintre dumneavoastră cărora  li s-a cerut să scoată 5 kg dintr-un bagaj sau să plătească  taxe suplimentare pentru bagajele mai voluminoase, cred că știu exact despre ce este vorba.

Read more

Expedierea articolelor interzise – Care sunt consecintele?

Stim cât de frustrant poate fi  când coletul pe care tocmai l-am trimis este blocat undeva de-a lungul drumului sau i se face retur. Deși sunt nenumărate cauzele pentru care livrările pot întârzia, cel mai des ne confruntăm cu problema bunurilor nedeclarate și interzise, motiv pentru care coletul poate fi oprit în tranzit (confiscat), sau in cel mai fericit caz returnat expeditorului.

Read more

Cum trebuie să fie ambalat un colet pentru a ajunge în siguranță la destinație

Atunci când livrezi un colet pe o oarecare rută, trebuie să te asiguri că ambalajul este gata să reziste încărcărilor și descărcărilor succesive ce vor avea loc până în momentul livrării. Indiferent de distanța și timpul de deplasare, bunurile noastre au nevoie de un ambalaj rezistent, special gândit pentru transportarea de produse.

La ora actuală, există companii specializate care îți pot presta servicii de ambalare, inclusiv te pot ajuta să găsești materialele necesare ambalării coletelor tale, mai ales când vine vorba de identificarea dimensiunilor perfecte.

Read more
DOREȘTI SĂ PLASEZI O COMANDĂ ?

Pentru a plasa o comandă, te rugăm să accezi contul tău aici. Dacă nu ai încă un cont la Crespo Com, îți poți face unul în doar câțiva pași simpli. De asemenea, poți plasa o comandă telefonică, apelând numărul corespunzător țării din care vrei să livrezi:

Romania: +40 744 791 243

Anglia:     +44 77878 06751

Înainte de a face o comandă, te rugăm să verifici atat programul cât și termenii și condițiile.