BLOGUL CRESPO COM

Navigarea prin Serviciile de Curierat România-Anglia: Ghidul Tau pentru Livrari Fara Griji

Intr-o lume conectata prin comert si relatii personale, serviciile de curierat intre Romania si Anglia joaca un rol esential in mentinerea legaturilor. Fie ca esti o afacere care isi extinde prezenta pe pietele internationale sau o persoana care doreste sa trimita un pachet unui prieten sau membru al familiei, alegerea serviciului de curierat adecvat este cruciala. In acest articol, vom explora cum sa faci aceasta alegere, asigurandu-te ca pachetul tau ajunge la destinatie rapid, in siguranta si la un cost optim.

Read more

Istoria tehnologiei si livrarea coletelor

Industria de curierat si logistica care angajeaza sute de mii de oameni si trimite literalmente milioane de colete  producând miliarde de lire sterline în fiecare an, a fost forta motrica a globalizarii si a ajutat la aparitia culturii consumatorilor si explozia moderna a comertului online. Curierii au jucat un rol esential în întreaga lume, oferind o platforma logistica pentru ca alte industrii sa creasca exponential.

Read more

Nu te împotmoli la Check In

Stim cu totii ca exista restrictii de greutate în functie de destinatie si de clasa biletelor. Toate companiile aeriene au restrictii în ceea ce priveste greutatea si numarul bagajelor de mana.
Pentru acei dintre dumneavoastra carora li s-a cerut sa scoata 5 kg dintr-un bagaj sau sa plateasca taxe suplimentare pentru bagajele mai voluminoase, cred ca stiu exact despre ce este vorba.

Read more

Expedierea articolelor interzise – Care sunt consecintele?

Stim cat de frustrant poate fi cand coletul pe care tocmai l-am trimis este blocat undeva de-a lungul drumului sau i se face retur. Desi sunt nenumarate cauzele pentru care livrarile pot intarzia, cel mai des ne confruntam cu problema bunurilor nedeclarate si interzise, motiv pentru care coletul poate fi oprit în tranzit (confiscat), sau in cel mai fericit caz returnat expeditorului.

Read more
DOREȘTI SĂ PLASEZI O COMANDĂ ?

Pentru a plasa o comandă, te rugăm să accezi contul tău aici. Dacă nu ai încă un cont la Crespo Com, îți poți face unul în doar câțiva pași simpli. De asemenea, poți plasa o comandă telefonică, apelând numărul corespunzător țării din care vrei să livrezi:

Romania: +40 744 791 243

Anglia:     +44 77878 06751

Înainte de a face o comandă, te rugăm să verifici atat programul cât și termenii și condițiile.