Servicii de curierat România – Anglia și retur

Preturi cu satisfactie garantata

Profită de prețuri accesibile pentru livrări România – Anglia și Anglia – România

Crespo Com are grijă să păstreze prețurile mereu mici pentru a oferi clienților săi un serviciu accesibil, dar și la cele mai înalte standarde. În acest fel, poți fi sigur că vei obține întotdeauna cel mai bun raport calitate-preț.

Verifică prețurile Crespo Com pentru expedieri internaționale România – Anglia și retur

Înainte de a plasa o comandă, te rugăm să verifici prețurile Crespo Com și condițiile de livrare

Prețurile noastre pornesc de la:

1,50 £ per kilogram

pentru coletele trimise de oriunde din România și ridicate de către client personal de la depozitul nostru din Londra - Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX, și pentru coletele trimise de la depozitul nostru oriunde în România ( serviciul drop-off / pick-up ). Minim/expeditie £30 + £10/expeditie pentru procesarea declaratiilor vamale.

1,50 £ per kilogram

pentru coletele trimise de la adresă la adresă, din România in Londra (interior M25), sau din Londra (interior M25) oriunde în România. Minim/expeditie £30 + £10/expeditie pentru procesarea declaratiilor vamale.

2 £ per kilogram

pentru coletele trimise de la adresă la adresă, din România în afara Londrei (restul UK), sau din afara Londrei către orice adresă din România. Minim/expeditie £30 + £10/expeditie pentru procesarea declaratiilor vamale.

Informatii aditionale

Prețul minim per expediție este £40

Nu se percep taxe suplimentare pentru zonele rurale de colectare din RO, indiferent de localitate

COLETE VOLUMINOASE

Prețul pentru coletele voluminoase dar foarte ușoare va fi stabilit prin metoda de calcul volumetric: LUNGIME X LATIME X INALTIME/6000 = KG VOLUMETRICE

NU transportăm televizoare, biciclete sau mobilier (mese, scaune, dulapuri, paturi,etc) decât dacă sunt dezasamblate și făcute pachet (gen IKEA)

Pentru cantități ce depășesc 1000 kg oferim discounturi considerabile. Vă rugăm sa ne contactati telefonic pentru o ofertă personalizată!

Putem transporta orice, de la plicuri la paleți, sau grupaje de marfă cu ajutorul flotei noastre proprii de microbuze sau camioane.

ATENTIE !!!

Coletele trimise din ROMÂNIA în ANGLIA nu trebuie să conțină: ȚIGĂRI SAU ORICE ALTE PRODUSE CARE CONȚIN TUTUN, ALCOOL, ARME, DROGURI, SAU ALTE SUBSTANȚE INTERZISE PRIN LEGE. Crespo Com își rezervă dreptul de a verifica conținutul fiecărui colet și a confisca oricare din aceste produse INTERZISE!!!

DOREȘTI SĂ PLASEZI O COMANDĂ ?

Pentru a plasa o comandă, te rugăm să accezi contul tău aici. Dacă nu ai încă un cont la Crespo Com, îți poți face unul în doar câțiva pași simpli. De asemenea, poți plasa o comandă telefonică, apelând numărul corespunzător țării din care vrei să livrezi:

Romania: +40 744 791 243

Anglia:     +44 77878 06751

Înainte de a face o comandă, te rugăm să verifici atat programul cât și termenii și condițiile.