Servicii de expediere plicuri

Fie ploaie, fie vânt, plicul tău ajunge curând

Alege un serviciu simplu, rapid și de încredere. Alege Crespo Com.

Serviciile noastre de expediere și livrare plicuri România – Anglia și Anglia – România îți asigură rapiditate și siguranță totală. Expediază cu Crespo Com și bucură-te de servicii de calitate, fără a avea nicio grijă.

 

Documentele tale sunt în siguranță în mâinile noastre. Până la destinație.

Indiferent dacă ai de trimis o scrisoare, un document oficial, acte în original sau orice alt tip de plic cu conținut fragil sau deosebit de important, alături de noi poți avea liniștea și încrederea totală că va fi expediat la timp și fără probleme, ajungând intact și în deplină siguranță.

Alege modalitatea preferată de colectare și livrare

Deoarece știm cât de diverse pot fi nevoile clienților noștri, îți punem la dispoziție mai multe posibilități pentru expedierea plicurilor:

Expediere door - to - door

Unul dintre curierii noștri va veni chiar la ușa ta pentru a ridica și prelua plicul și îl va livra, în cel mai scurt timp posibil, la ușa destinatarului. Vezi prețuri și program.

Expediere din depozitul Crespo Com

Dacă dorești, pentru un preț mai scăzut, ne poți aduce chiar tu plicul ce urmează a fi expediat la depozitul nostru din Anglia, aflat la adresa Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX, pentru a fi livrat în România. Vezi prețuri și program.

DOREȘTI SĂ PLASEZI O COMANDĂ ?

Pentru a plasa o comandă, te rugăm să accezi contul tău aici. Dacă nu ai încă un cont la Crespo Com, îți poți face unul în doar câțiva pași simpli. De asemenea, poți plasa o comandă telefonică, apelând numărul corespunzător țării din care vrei să livrezi:

Romania: +40 744 791 243

Anglia:     +44 77878 06751

Înainte de a face o comandă, te rugăm să verifici atat programul cât și termenii și condițiile.