SERVICII DE EXPEDIERE COLETE

Trimite bagaje, pachete și colete de oriunde în România în Anglia și din Anglia în România

Servicii de livrare colete pentru persoane fizice și juridice

Fie că nevoile tale includ expedierea de pachete sau colete cu caracter personal sau conținuturi ce răspund unor nevoi din mediul de afaceri, Crespo Com îți asigură toate serviciile necesare pentru a livra la timp și ținând cont de cele mai înalte standarde.​

Crespo Com îți poate face o ofertă personalizată.

Alege Crespo Com pentru pachete transportate în cele mai sigure și calitative condiții

Cauți un serviciu economic de expediere colete de mici sau mari dimensiuni din România în Anglia sau din Anglia în România? Crespo Com îți oferă atât variante de expediere door-to-door, cât și posibilitatea de expediere din centrul de depozitare din Anglia, pentru un preț și mai convenabil.

Aveți nevoie de ajutor pentru mutarea bunurilor?

Aveți nevoie de servicii profesionale pentru transportul bunurilor dumneavoastră? Ați locuit pentru o perioada lungă de timp în Anglia și acum vă mutați înapoi în România, sau poate că începeți o nouă aventură în străinătate.

DOREȘTI SĂ PLASEZI O COMANDĂ ?

Pentru a plasa o comandă, te rugăm să accezi contul tău aici. Dacă nu ai încă un cont la Crespo Com, îți poți face unul în doar câțiva pași simpli. De asemenea, poți plasa o comandă telefonică, apelând numărul corespunzător țării din care vrei să livrezi:

Romania: +40 744 791 243

Anglia:     +44 77878 06751

Înainte de a face o comandă, te rugăm să verifici atat programul cât și termenii și condițiile.