Întrebări frecvente

Crespo Com livrează exclusiv din România în Anglia și din Anglia în România. Înainte de a plasa o comandă, te rugăm să verifici programul livrărilor.

Pentru a livra un plic, colet sau orice alt tip de pachet prin Crespo Com din România în Anglia sau din Anglia în România, ai nevoie de un cont pe site pentru comenzile online sau poți apela direct unul dintre numerele de telefon aferente țării din care dorești să expediezi:

Romania: +40 744 791 243

Anglia:      +44 77878 06751

În mod normal, Crespo Com își derulează activitatea și în timpul sărbătorilor legale, deoarece știm cât de important este pentru dumneavoastră să trimiteți în toiul sărbătorilor pachete celor dragi. Înainte de a plasa însă o comandă, vă rugăm să verificați programul curent livrărilor.

Crespo Com dorește să ofere servicii de transport internațional colete România – Anglia și Anglia – România la un preț cât mai avantajos. De aceea, ne-am păstrat prețurile neschimbate, încă de la înființare și taxăm per kilogram, în funcție de opțiunile de livrare. Comanda minimă reprezintă contravaloarea a 10 kilograme.

Serviciile Crespo Com acoperă întreg teritoriul României, iar curierii noștri realizează ridicări de comenzi de oriunde doriți. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactati telefonic.

Pentru a livra un colet din Anglia către România, poți opta pentru serviciile door – to – door sau poți veni pentru a plasa coletul direct la depozitul nostru aflat la adresa Unit 12 – Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX, pentru a fi livrat în România. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactati.

Pentru a urmări comanda ta și a ști în orice moment statusul acesteia, te rugăm să plasezi comanda online, în urma înregistrării tale în contul de utilizator. Contul Crespo Com se creează în doar câțiva pași simpli și te întâmpină cu multe beneficii.

Poți trimite prin Crespo Com pachete oricât de mici. Cu toate acestea, comanda minimă pentru livrare este reprezentată de contravaloarea a 10 kg.

Prin Crespo Com poți trimite chiar și pachete de foarte mari dimensiuni, paleți sau grupaje de marfă.

Echipa Crespo Com tratează fiecare pachet cu cea mai mare grijă și livrăm de fiecare dată în timpul promis. Te rugăm să anunți dacă pachetul tău conține bunuri fragile sau de valoare pentru a le putea inventaria.

Te rugăm să ții cont de faptul că pachetele trimise prin Crespo Com pe ruta România – Anglia nu pot conține TIGARI sau orice alte produse din TUTUN, alcool, arme, droguri sau substanțe interzise prin lege. Crespo Com își rezervă dreptul de a verifica conținutul fiecărui colet și de a confisca produsele interzise!

Da, îți putem transporta bagajele de la adresă la adresă, sau poți opta pentru serviciul economic de pick-up/drop-off. Pentru transporturi mai mari te rugăm să ne contactezi și îți vom face o ofertă personalizată.

Pentru transporturi mai mari te rugăm să ne contactezi și îți vom face o ofertă personalizată.

DOREȘTI SĂ PLASEZI O COMANDĂ ?

Pentru a plasa o comandă, te rugăm să accezi contul tău aici. Dacă nu ai încă un cont la Crespo Com, îți poți face unul în doar câțiva pași simpli. De asemenea, poți plasa o comandă telefonică, apelând numărul corespunzător țării din care vrei să livrezi:

Romania: +40 744 791 243

Anglia:     +44 77878 06751

Înainte de a face o comandă, te rugăm să verifici atat programul cât și termenii și condițiile.