31339159_l-678x1024

Nu te împotmoli la Check In

Știm cu toții  că există restricții de greutate  în funcție de destinație și de clasa biletelor. Toate companiile aeriene au restricții în ceea ce privește greutatea și numărul bagajelor de mână.
 
 Pentru acei dintre dumneavoastră cărora  li s-a cerut să scoată 5 kg dintr-un bagaj sau să plătească  taxe suplimentare pentru bagajele mai voluminoase, cred că știu exact despre ce este vorba.
 
Nu este nevoie ca la controlul check-in să trebuiască  să plătiți sume uriașe.
 
Există o soluție!
Aceea de a planifica un transport al efectelor personale cu o firmă de curierat.
Puteți profita de experiența unei firme de transport pentru a vi se livra  în siguranță și la timp excesul de bagaje.
Cu ajutorul  sistemului nostru de rezervări on-line nu mai e nevoie să vă faceți probleme în privința bagajelor. Acestea vor fi transportate în siguranță la adresa dumneavoastra și nu veți fi nevoit să plătiți sume exorbitante.
La toate companiile aeriene găsim o politică aparte pentru  cantitatea de bagaje admisă pe care sunteți în măsură să faceți check-in. Această politică variază în funcție de tariful plătit pentru bilete, clasă și  ceea ce  este inclus în preț. Pentru excesul de greutate, taxele pot fi extrem de ridicate și variază în funcție de  compania de zbor.
Știind că bagajele dumneavoastră vor depăși limita admisă  ar fi înțelept să căutați alternative.
Trimiterea coletelor de dimensiuni diferite este o dilemă pe care marea majoritate a oamenilor o au. Crespo Com a făcut foarte ușoară trimiterea de pachete de diferite dimensiuni. Prin intermediul platformei noastre de expediere puteți trimite în același timp mai multe cutii de dimensiuni și greutăți diferite.
 
Crespo Com se străduiește să facă logistica simplă și ceea ce face acest text este să va ghideze în trimiterea coletelor  de dimensiuni diferite . Cu informațiile corecte, procesul este foarte ușor.
 
 
 
Coletele trebuiesc împachetate corespunzător de către expeditor, nefiind suficient doar să scriem  “Fragil” pe  cutie, întrucât acestea sunt manevrate de către foarte multe persoane de la preluare până la livrare, fiind apoi transportate în mai multe mașini pe parcursul a câteva mii de kilometri și este necesară o ambalare corectă pentru a evita apariția eventualelor neplăceri.
 
Dacă prețuiți obiectele pe care le trimiteți, atunci trebuie să vă asigurați că sunt ambalate până la punctul în care simțiți că ar putea fi supraambalate. Acest lucru este fundamental pentru transportul obiectelor fragile.
 
Cum să împachetați obiecte fragile:
 
  • Colectați toate materialele de care aveți nevoie pentru a vă împacheta coletul;
  • Împachetați cu atenție produsul în folie cu bule;
  • Umpleți partea de jos a cutiei cu fulgi de polistiren pentru ambalare;
  • Plasați obiectul în interiorul cutiei;
  • Umpleți orice spațiu gol cu ziar, folie cu bule, spumă, etc.
  • Asigurați-vă că produsul este împachetat strâns;
  • Sigilați coletul cu multă bandă scotch;
Este important să utilizați o cutie nouă atunci când expediați articole care sunt susceptibile de rupere. O cutie nouă poate rezista la o presiune mai mare și este mai probabil să păstrați conținutul în siguranță în timpul unui impact. Cutiile noi sunt mai puternice, deoarece nu au fost expediate înainte iar acest lucru înseamnă că respectiva cutie este mai rigidă și nu a fost zdrobită, deschisă și redeschisă sau afectată de apă.
 
Odată ce cutia este complet împachetată, este timpul să o sigilați. Vă recomandăm să sigilați coletul prin lipirea din  partea de sus în partea de jos a unei forme “H”. Pentru a face acest lucru, pur și simplu puneți o bucată mare de bandă de ambalare peste zona centrală, principală. Apoi, înfășurați bucăți mari de bandă în jurul părților laterale ale cutiei, completând forma “H”.  Mai multă bandă va fi necesară dintr-un colț în colțul opus și repetați pe cealaltă parte. Procedând astfel, ar trebui să aveți o cutie complet securizată care este gata pentru expediere.
 
Dacă alegeți să trimiteți produsul dumneavoastră fragil cu un serviciu de curierat, atunci Crespo Com ar trebui să fie prima opțiune. Cu o garanție optimă a prețului și un proces de rezervare facil, avem toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a avea liniște.
 
Dacă aveți nevoie de consiliere specifică pentru transportul dumneavoastră, contactați echipa noastră de asistență pentru clienți.
Ea vă poate oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă rezerva transportul.
În concluzie, dacă doriți să călătoriți lejer fără a plăti taxe suplimentare pentru bagajul în exces la avion, vă sugerăm să vă trimiteți din timp bagajul printr-o firmă de curierat, astfel încât, atunci când ajungeți la destinație, bagajele dumneavoastră să fie deja acolo.
 
Acum stiți! 
 
Expedierea coletelor prin Crespo Com este foarte ușoară! Cu atât mai mult dacă împachetați coletele cu multă grijă.