Servicii curierat internațional

România - Anglia și Anglia România

În sistem door to door (de la adresă la adresă) la prețuri accesibile

Crespo Com vă pune la dispoziție servicii de curierat rapid, de încredere, la costuri scăzute pe ruta România – Anglia și retur cu acoperire 100% în România. Pentru datele de colectare și livrare vizitați Programul de Activitate

Compania noastră livrează colete de orice formă sau dimensiune – de la colete mici (cărți, genți, cosmetice) până la obiecte de uz casnic mari (frigidere, mașini de spălat, televizoare), chiar și paleți (piese auto, anvelope, motociclete).

La Crespo Com suntem pasionați de livrarea pachetelor și ne străduim constant să oferim servicii la cele mai înalte standarde, având costuri scăzute.

Atunci când trimiteți colete în străinătate, expedierea dumneavoastră va fi verificată de mai multe ori, pentru a ne asigura că aceasta a fost ambalată corespunzător, astfel încât trecând prin toate etapele de manipulare, transport, descărcare și livrare, expediția va ajunge intactă. Prin urmare este foarte important să ambalați corect toate coletele pentru a evita deteriorarea acestora. Dacă solicitați, vă putem pune la dispoziție serviciile noastre profesionale de ambalare.

Doar pentru că ați specificat faptul că un colet este fragil nu înseamnă că trebuie neglijată împachetarea corespunzătoare a acestuia. Acordarea unei atenții sporite în ambalarea corespunzătoare utilizând produse de protecție și folosirea unei cutii sau a unui ambalaj rezistent vă poate scăpa de timp pierdut și dureri de cap în soluționarea problemelor apărute în cazul coletelor neambalate corespunzător care se pot deteriora la manipulare.

Dacă alegeți să reutilizați ambalaje din livrări anterioare asigurați-vă că nu sunt specificate nicăieri pe ambalaj adrese vechi de livrare sau orice alte inscripționări care pot induce în eroare curierii noștri.

Colectarile din România se pot face de la adresa specificată de dumneavoastră. Înainte de a plasa o comandă vă rugăm să verificați PROGRAMUL nostru.

Colectările din Anglia se pot face atât de la adresa specificată de dumneavoastră (înainte de a plasa o comandă vă rugăm să verificați și PROGRAMUL de colectări/livrări), sau alternativ puteți livra coletul la depozitul nostru din Londra – Unit 12 – Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX.

Comenzile pot fi plasate AICI completând formularul de trimitere sau prin telefon la numerele de mai jos.

Romania: +40 744 791 243

Anglia: +44 77878 06751

DOREȘTI SĂ PLASEZI O COMANDĂ ?

Cere o cotatie de pret!

Pentru a te putea ajuta cu o ofertă personalizată te rugăm să completezi formularul de mai jos și un consultant te va contacta în cel mai scurt timp.

Pentru a plasa o comandă, te rugăm să accezi contul tău aici. Dacă nu ai încă un cont la Crespo Com, îți poți face unul în doar câțiva pași simpli. De asemenea, poți plasa o comandă telefonică, apelând numărul corespunzător țării din care vrei să livrezi:

Romania: +40 744 791 243

Anglia:     +44 77878 06751

Înainte de a face o comandă, te rugăm să verifici atat programul cât și termenii și condițiile.